Wie zijn wij

Wij zijn specialist in gezinsauto’s van elk merk

Bij Auto Joure XL vindt u uw (gezins)auto voor elke situatie.
Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitsauto’s van elk merk in de populairste prijsklassen met ruimte voor uw gezin en of hobby. Stationwagens, ruimtewagens, MPV’s of compacte SUV’s.
Gezinsauto’s met een hoge instap zijn vooral populair bij lange mensen en ouders met jonge kinderen. Een gezinsauto die rijplezier combineert met ruimte en functionaliteit.

 

Wij van Auto Joure XL bieden occasions aan die worden ingekocht bij merkdealers, leasemaatschappijen, universele autobedrijven en worden ingeruild bij Auto Joure XL. Bij binnenkomst krijgen deze auto’s een inkoopcheck. Auto Joure XL adverteert de aangeboden auto’s voor meeneemprijzen zonder garantie en zonder afleveringskosten. Wel kan uw auto geheel naar wens en op maat worden afgeleverd en indien gewenst zijn er garantiemogelijkheden. Wij zorgen wel altijd voor een nieuwe dan wel recente APK. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk, evenals het financieren van de auto die u graag zou willen aankopen.