Volkswagen Touran 1.4 TSI Cross nu € 9.499

Bijzonder nette Cross Touran, van A-Z dealeronderhouden. Met oa. climate en cruise control, privacy glass, trekhaak, chromen dakrails, lichtmetalen velgen, etc.!! Wij hanteren geen afleverkosten.CrosOnze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten. Garantiemogelijkheden: bij de aankoop van uw auto wilt u graag zekerheid. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Wij zijn namelijk dealer van Autotrust Garantie en kunnen diverse garantievormen voor uw auto aanbieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling.## Meer opties* Airbag(s) hoofd* Aluminium interieur afwerking* Bagagedek* Buitenspiegels verwarmbaar* Extra getint glas* Lendesteunen (verstelbaar)* Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk## Meer informatie* **APK**: gekeurd tot jun 2017

## Meer opties
* Aluminium interieur afwerking
* Audio-installatie
* Bagagedek
* Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
* Lendesteunen (verstelbaar)
* Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk

## Bedrijfsinformatie
Wij van Auto Joure XL bieden occasions aan die worden ingeruild bij Auto Joure XL en/of ingekocht worden bij merkdealers en/of universele autobedrijven. Auto Joure XL adverteert de aangeboden auto’s voor meeneemprijzen zonder garantie. Wel zijn er garantiemogelijkheden: bij de aankoop van uw auto wilt u graag zekerheid. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Wij zijn namelijk dealer van Autotrust Garantie en kunnen diverse garantievormen voor uw auto aanbieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk bij ons.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.