Tweedehandswagens

Het aanschaffen van een tweedehandswagen kan in vele opzichten een voordelige en handige keus zijn. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden waarom het kopen van een occasion helemaal niet zo erg is als veel mensen u doen geloven. Het scheelt bijvoorbeeld alleen al aanzienlijk in aanschafkosten, onderhoud is veelal goedkoper en het is de kans een auto te rijden die uniek is! Lees snel verder over de redenen waarom het kopen van een tweedehandsauto voor jou misschien wel een goed idee is!

 

Goedkopen tweedehandswagens

Zoals genoemd scheelt het kopen van een tweedehandswagen vaak al meer dan 50% van de nieuwprijs. Dit is al een erg goed begin als het gaat om besparen op uitgaven. Echter, het blijft niet bij dit ene financiële voordeeltje. Het verzekeren van tweedehandswagens is veel goedkoper dan een nieuwe auto. Bij aanschaf van een nieuwe auto ligt het namelijk voor de hand de auto all-risk te verzekeren, terwijl dit bij een occasion vaak niet zozeer nodig is. Tot slot bent u na aanschaf van een tweedehandswagen niet verplicht het onderhoud te laten doen bij een bepaalde garage. Dit maakt het mogelijk te kiezen voor de goedkopere dealer. Financieel dus een voordelige keuze!

 

Een unieke tweedehandswagen

Naast het feit dat het financieel aantrekkelijk is om een tweedehandswagen aan te schaffen kan ook het uniek aspect een motivatie zijn. Het maakt het namelijk mogelijk een auto te kiezen die u normaliter niet zoveel tegen komt op de weg. Vind u het rijden van een unieke auto niet zo belangrijk? Gelukkig vind u auto’s van alle merken, leeftijden en typen in het assortiment van Auto Joure XL. Bekijk ons aanbod van tweedehandswagens!

 

Zakelijke tweedehandswagens

Wanneer u bijvoorbeeld een ondernemer bent en uw nieuwe auto zakelijk zal gaan rijden, dan krijgt u onvermijdelijk te maken met bijtelling. Deze kosten kunnen, afhankelijk van het aantal kilometers en het soort auto, erg hoog zijn. Gelukkig komt hier nogmaals het voordeel van het rijden in een tweedehandswagen om de hoek kijken: een oudere auto heeft een lagere waarde, en dus hoeft er minder bijtelling te worden betaald! Bekijk ons aanbod van zakelijke auto’s op onze occasion-pagina en kies de auto die bij u past!