Tweedehands auto kopen

Een tweedehands auto kopen kan in vele opzichten vaak voordelig zijn. En al helemaal wanneer de tweedehands auto ook gewoon garantie bevat! Vaak zijn de auto’s goedkoper, zijn ze ingereden en zijn de eerste reparaties al geweest. Bij Auto Joure XL kunt u in de meeste gevallen de reparatiehistorie van de auto inzien zodat u precies weet wat er in de afgelopen jaren met de auto is gebeurt.

 

Tweedehands bedrijfsauto kopen

Naast een tweedehands auto kopen voor privégebruik zijn de occasions van Auto Joure XL ook erg geschikt als bedrijfswagen. Een voordeel hiervan is dat u minder hoeft te denken om eventuele nieuwe krasjes op uw auto. Wanneer u voor uw baan veel aan het werk bent op bijvoorbeeld bouwterreinen, scheelt het dat u nét wat minder om uw auto hoeft te denken. Want immers: een ongeluk zit in een klein hoekje! bekijk ons aanbod aan tweedehands auto’s en vind de bedrijfswagen die bij u past!

 

Tweedehands auto met nieuwe service

Bij Auto Joure XL willen we u een zo fijn mogelijke ervaring meegeven voor wat betreft de koop van uw auto. Wij proberen dit te bereiken door tweedehands auto’s te verkopen op de manier van nieuwe auto’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van het kopen van een tweedehands auto met garantie zoals u kent van het kopen van een nieuwe auto. Daarnaast ontvangt u bij al onze auto’s een Nationale Autopas (N.A.P.) zodat u er zeker van bent dat de kilometerstand van de door u gekochte auto ook de juiste is.

 

Tweedehands auto kopen met inruil

Daarnaast is het bij Auto Joure XL natuurlijk mogelijk uw oude auto in te ruilen. Wanneer u bij ons in de garage langs komt met uw huidige auto, bekijkt een van onze medewerkers uw auto. Nadat deze een goed beeld van de auto heeft gekregen ontvangt u een realistisch bod naar waarde. En terwijl u dan toch in Joure bent kunt u gelijk alvast op zoek gaan naar een nieuwe bolide tussen onze tweedehands auto’s.

 

Een tweedehands auto kopen doet u vertrouwd en voordelig bij Auto Joure XL!