Occasions kopen

Veel Nederlanders zijn bekend met occasions kopen. Vaak is de aanschaf van een occasion namelijk voordelig, en kunnen de meeste auto’s nog best wat kilometertjes mee. Het assortiment occasions bij Auto Joure XL is dusdanig uitgebreid dat er voor iedere auto-zoekende een geschikte auto te vinden is. Op deze manier vinden wij voor iedere klant een geschikte auto, of u nu op zoek bent naar een gezinsauto, een boodschappenautootje of een bedrijfswagen!

 

Occasions kopen in Friesland

Bij Auto Joure XL hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in de in- en verkoop van occasions. We durven dan ook wel te zeggen dat we een erg goed beeld hebben bij wat een goede occasion kenmerkt en we hebben ons assortiment dan ook uitsluitend uitgebreid met deze betrouwbare occasions. Bij Auto Joure XL bent u dus aan het goede adres voor een geschikte occasion die nog heel wat jaartjes mee gaat! Wij zorgen ervoor dat de auto gecontroleerd en getest is, en voorzien de auto daarnaast van een Nationale Autopas (N.A.P.).

 

Occasion kopen na uitgebreide test

Hebt u een voorlopige keuze kunnen maken uit ons assortiment? Voor dat u de occasions gaat kopen is het goed deze even goed te testen. Bij Auto Joure XL kunt u altijd terecht voor een proefrit waarin u een goed beeld krijgt van de auto. Mocht u hier niet genoeg aan hebben is het ook mogelijk de auto voor een langere periode te huren! Dit kan ook handig zijn wanneer u een vakantieauto zoekt, of tijdelijk een extra bedrijfsauto. Een occasion kopen gebeurt bij Auto Joure XL altijd met een goed gevoel!

 

Occasion kopen met garantie

Omdat wij begrijpen dat u soms op zoek bent naar een klein beetje extra zekerheid is het bij Auto Joure mogelijk uw occasion te kopen met garantie. Als partner van Autotrust garantie bieden wij u verschillende dekkingsniveaus: van basis tot zeer uitgebreid. U kiest zelf een garage welke de onderdelen én de arbeid voor zijn rekening neemt. De kenmerken van deze Autotrust zijn als volgt:

  • de auto mag in de buurt worden gerepareerd,
  • reparaties die in het buitenland plaatsvinden worden ook vergoed,
  • de garantie kan eventueel verlengd worden tot 12 of zelfs 24 maanden,
  • een complete garantie dekking en heldere voorwaarden.

 

Door deze kenmerken na te leven maken wij occasion kopen zo vertrouwd en plezierig mogelijk. Bekijk snel ons assortiment.