Occasions auto

Het kopen van een occasions auto kan in veel gevallen voordelig zijn. Door een auto te kopen die al een aantal kilometers mee gaat, is de verkoopprijs vaak aanzienlijk lager dan de nieuwprijs. Bij Auto Joure XL bieden we onze auto’s aan voor een absolute meeneemprijs: lager vindt u niet snel ergens anders! Naast een lagere prijs bieden wij een aantal services die het kopen van een occasion voordelig maken: zo zorgen wij altijd voor een nieuwe of recente APK, kunnen wij uw auto helemaal naar wens afleveren en zijn de auto’s allemaal door ons gecontroleerd en getest!

 

Groot aanbod aan occasions auto’s

Wij proberen ons aanbod van occasions auto’s zo divers mogelijk te houden. Door auto’s van ieder merk en model in te kopen zorgen wij ervoor dat we voor iedereen een geschikte auto kunnen vinden. Zo vindt u bij ons auto’s van de merken BMW, Audi, Ford, Fiat, Citroën en alle veelvoorkomende merken die u maar kunt bedenken. Neem eens een kijkje in onze garage, of bekijk ons aanbod op deze website!

 

De occasions auto die bij u past

Het mag duidelijk zijn: bij Auto Joure XL vindt u de auto die bij u past. Dan zit u, in veel gevallen, alleen nog met het feit dat u uw oude auto nog kwijt moet zien te raken. Gelukkig is ook dit bij Auto Joure XL geen probleem: bij aanschaf van uw nieuwe occasions auto kunt u eenvoudig uw oude auto inruilen! Wanneer u dus in uw oude vertrouwde wagen naar onze garage komt, voorzien wij deze ter plekke van een goed bod naar waarde. Heeft uw oude auto een hogere waarde dan de nieuwe? Geen probleem, wij betalen u het waardeverschil uit!

 

Bekijk onze occasions auto’s

Bekijk ons aanbod van occasion auto’s op deze website en krijg alvast een goede indruk van ons aanbod. Hebt u een keuze gemaakt en bent u toe aan een proefrit? Kom eens langs in onze garage en ontdek meteen of het inderdaad uw nieuwe auto wordt! Wij verwelkomen u graag met een kop koffie!