Mercedes-Benz C-klasse 200 CDI Avantgarde Automaat BlueEFFICIENCY

Zeer Nette en mooie Mercedes-Benz C-klasse 200 CDI in de business Class Avantgarde Uitvoering Deze C-klasse heeft o.a Automaat, Xenon, Lichtmetalen velgen, Navigatie, Zwarte Hemel en meer! Onderhoudshistorie is aanwezig en aantoonbaar! Kom deze auto nu bij ons bekijken de koffie staat klaar! Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten. Garantiemogelijkheden: bij de aankoop van uw auto wilt u graag zekerheid. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Wij zijn namelijk dealer van Autotrust Garantie en kunnen diverse garantievormen voor uw auto aanbieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling.## Meer opties* Alarm klasse 3* Audio-navigatiesysteem* Autotelefoonvoorbereiding* Buitenspiegels verwarmbaar* Chroom delen exterieur* Elektrisch verstelbare voorstoel(en)* Hoofdsteunen actief* Lendesteunen (verstelbaar)* Parkeersensor voor en achter

## Meer opties
* Alarm klasse 3
* Audio-installatie
* Audio-navigatiesysteem
* Autotelefoon voorbereiding
* Chroom delen exterieur
* Elektrisch verstelbare voorstoelen
* Hoofdsteunen actief
* Lendesteunen (verstelbaar)
* Parkeersensor voor en achter
* Stuur in hoogte verstelbaar
* Verwarmbare buitenspiegels

## Bedrijfsinformatie
Wij van Auto Joure XL bieden occasions aan die worden ingeruild bij Auto Joure XL en/of ingekocht worden bij merkdealers en/of universele autobedrijven. Auto Joure XL adverteert de aangeboden auto’s voor meeneemprijzen zonder garantie. Wel zijn er garantiemogelijkheden: bij de aankoop van uw auto wilt u graag zekerheid. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Wij zijn namelijk dealer van Autotrust Garantie en kunnen diverse garantievormen voor uw auto aanbieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk bij ons.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.