Fiat Bravo 1.6 MULTIJET DYNAMIC / navigatie full map

Luxe Bravo 1.6 diesel, voorzien van climate control, cruise control, lichtmetalen velgen, parkeersensoren, bluetooth, navigatie full map en meer. Boeken en beide sleutels aanwezig, geen afleverkosten!

## Meer opties
* Autotelefoon voorbereiding
* Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
* Multimedia-voorbereiding
* Navigatie-systeem full map
* Passagiersstoel in hoogte verstelbaar

## Bedrijfsinformatie
Wij van Auto Joure XL bieden occasions aan die worden ingeruild bij Auto Joure XL en/of ingekocht worden bij merkdealers en/of universele autobedrijven. Auto Joure XL adverteert de aangeboden auto’s voor meeneemprijzen zonder garantie. Wel zijn er garantiemogelijkheden: bij de aankoop van uw auto wilt u graag zekerheid. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Wij zijn namelijk dealer van Autotrust Garantie en kunnen diverse garantievormen voor uw auto aanbieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk bij ons.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.