Citroën C4 Cactus 1.2 E-VTI SHINE / AUTOMAAT

Ruikt nog nieuw! Superhippe C4 Cactus automaat van eind 2014 met nog een maagdelijke kilometerstand. In mooist denkbare kleurstelling en zeer compleet te noemen: climate en cruise control, navigatie, bluetooth, privacy glass, trekhaak, parkeersensoren voor en achter, audio installatie, 17 inch lichtmetaal, en meer. Geen afleverkosten.

## Meer opties
* Audio-navigatie full map
* Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
* Multimedia-voorbereiding
* Park Assist Pack

## Bedrijfsinformatie
Wij van Auto Joure XL bieden occasions aan die worden ingeruild bij Auto Joure XL en/of ingekocht worden bij merkdealers en/of universele autobedrijven. Auto Joure XL adverteert de aangeboden auto’s voor meeneemprijzen zonder garantie. Wel zijn er garantiemogelijkheden: bij de aankoop van uw auto wilt u graag zekerheid. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Wij zijn namelijk dealer van Autotrust Garantie en kunnen diverse garantievormen voor uw auto aanbieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk bij ons.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.