Chevrolet Orlando LTZ Dynamic 7persoons | Navigatie | Trekhaak

Unieke Chevrolet Orlando 2.0 diesel in de 7 Persoons Dynamic uitvoering. Deze ruime en complete Chevrolet is voorzien van navigatie, climate control, cruise control, parkeersensoren achter, lichtmetalenvelgen, trekhaak, elek.pakket, metallic lak en meer. Auto is afkomstig van 1e eigenaar en dealer onderhouden.
Voor meer informatie kunt u bellen met 0513 485 777.

Export diensten en documenten leveren wij ook.
Export services and documents we also provide.
Export Dokumente und Dienstleistungen bieten wir auch.
Export dokumenacie i Uslugi Swiadczymy równiez.

Export tel. : +31610954574
Export mail : info@autojoureexport.nl

## Meer opties
* Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
* Audiobediening op het stuurwiel
* Bagage afdekhoes
* Stuur in hoogte verstelbaar
* Verwarmbare buitenspiegels

## Bedrijfsinformatie
Wij van Auto Joure XL bieden occasions aan die worden ingeruild bij Auto Joure XL en/of ingekocht worden bij merkdealers en/of universele autobedrijven. Auto Joure XL adverteert de aangeboden auto’s voor meeneemprijzen zonder garantie. Wel zijn er garantiemogelijkheden: bij de aankoop van uw auto wilt u graag zekerheid. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden. Wij zijn namelijk dealer van Autotrust Garantie en kunnen diverse garantievormen voor uw auto aanbieden. Voor meer informatie over de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk bij ons.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.