BMW tweedehands

Een combinatie van praktisch, sportief én innovatief zijn eigenschappen die u terug vindt in een mooie BMW. Ben u van plan een BMW tweedehands aan te schaffen? Gelijk hebt u! Grote kans dat de occasion in handen is geweest van een liefhebber en daarbij dus goed onderhouden is. De meeste BMW occasions kunnen dus nog prima een rondje mee! Bij Auto Joure XL hebben we een uitgebreid aanbod aan occasions van verschillende merken, waaronder BMW!

 

BMW en andere merken tweedehands

Naast verschillende andere merken als Audi, Volkswagen, Mercedes, Peugeot enzovoorts bestaat ons assortiment aan occasions óók uit BMW’s. Dit assortiment is verdeelt van 1- en 2-series tot 5-serie in het hogere segment. Daarnaast bouwt het Beierse merk ook de hogere auto’s uit de X-serie voor liefhebbers van het SUV-model. Overtuigd, en toe aan een BMW tweedehands te kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment van BMW’s, of kom langs op onze locatie aan de Technykwei 7 te Joure om het meest recente aanbod aan occasions te bekijken!

 

BMW tweedehands met garantie

Bij Auto Joure XL is het mogelijk om uw BMW tweedehands mét garantie aan te schaffen. Als partner van Autotrust Garantie kunt u bij de aankoop van uw auto een garantie kiezen uit één van onze dekkingsniveaus. Hierbij vallen zowel onderdelen als arbeid onder de garantie, dus u bent (afhankelijk van het dekkingsniveau) voor alle onvoorziene ongelukken beschermd! Bekijk de verschillende dekkingsniveaus in ons garantie overzicht. Al overtuigd van de aanschaf van een tweedehands BMW? Bekijk ons overzicht aan occasions of kom even langs in onze garage in Joure!

 

BMW Tweedehands bij Auto Joure XL

Bij Auto Joure XL bieden we onder andere BMW’s tweedehands aan welke zijn ingekocht bij merkdealers, leasemaatschappijen en universele autobedrijven. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit ingeruilde auto’s. Doordat wij de auto’s in grote aantallen aanschaffen, kunnen we ze voor een hele scherpe prijs aanbieden. Daarnaast leveren wij de auto geheel naar wens en op maat bij u af, en zoals aangegeven zijn er ook genoeg mogelijkheden voor wat betreft garantie.

Kom eens langs op onze locatie aan de Technykwei 4 te Joure, of neem een kijkje in ons aanbod van occasions!