BMW occasions

Een nieuwe BMW kopen is niet zomaar wat. De combinatie van Duitse degelijkheid, sportiviteit en luxe maakt dat nieuwprijzen voor dit merk vaak hoog zijn. Gelukkig neemt het rijden van een BMW occasion dit gevoel niet weg: het enige dat weggenomen wordt is de hoge aankoopprijs: vaak scheelt het kopen van een occasion meer dan de helft van de oorspronkelijke aankoopprijs! Zo rijdt u een auto van dit welbekende merk zonder daarvoor de hoofprijs te hoeven betalen. Neem eens een kijkje bij onze occasions en bepaal welke auto bij u past!

 

Voordelige BMW occasions

Zoals in de introductie aangegeven staan alle BMW’s die u in ons assortiment vindt te koop voor absolute meeneemprijzen. Deze prijzen zijn exclusief afleverkosten en garantie, dus voor u de kans om goedkoop een betrouwbare en mooie bolide te rijden! Wanneer u langs komt in onze garage aan de Techniekwei in Joure helpt een van onze werknemers u graag verder bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij hebben verschillende BMW’s staan van de 1- t/m de X-serie, dus er is een grote kans dat u de auto vindt die bij u past!

 

Een BMW occasion na inruil

Bent u eruit: u weet welk model BMW de volgende wordt? Dan is het tijd om uw huidige/oude auto kwijt te raken. Gelukkig is het bij Auto Joure XL mogelijk om uw huidige auto in te ruilen voor een nieuwe BMW occasion. Zo hebt u geen werk van het verkopen van uw vorige auto via verschillende auto opkopers, particuliere verkoop of andere garage’s, en kunt u ervan op aan een goed bedrag voor uw huidige auto te ontvangen. Wij zijn bereid iedere auto te voorzien van een realistisch bod, en wanneer u daarmee akkoord gaat regelen wij samen met u de overdracht!

 

Onze andere occasions

Naast het verkopen van BMW-occasions bent u bij ons ook aan het goede adres voor het kopen van allerlei andere merken. Zo verkopen wij ook auto’s van onder andere de merken Ford, VW, Audi, Peugeot, Fiat, Hyundai, Skoda en alle andere bekende auto merken. Kom voor ons recentste aanbod eens langs in onze garage en laat u helpen door een van onze werknemers!