Export faciliteiten voor bedrijven en particulieren

Auto Export XL, DE specialist VOOR het exporteren van auto’s voor bedrijven en particulieren.

Auto Export XL is een RDW-erkend autobedrijf, dat houdt in dat wij alle procedures met de RDW voor u kunnen en mogen afhandelen. Het belangrijkste document dat u moet hebben voor de export van uw auto is een zogenoemde uitvoerverklaring. De uitvoerverklaring is het bewijs dat uw auto officieel voor de export is aangemeld in het Nederlandse kentekenregister.

Wij regelen vervolgens alles met de RDW rond de exporteren van auto’s. U ontvangt van ons na het afhandelen van de procedure met de RDW de uitvoerverklaring, het uitvoerkentekenbewijs en bijbehorende uitvoerkentekenplaten.
Met dit uitvoerkentekenbewijs en –platen mag u vervolgens nog 14 dagen rijden. Deze periode is bedoeld om de export van uw auto daadwerkelijk plaats te laten vinden, dat wil zeggen de auto naar het buitenland te vervoeren.

Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Het keurmerk ‘VWE-Exportpartner’ geeft VWE aan exportgerichte bedrijven in de voertuigbranche die bewezen hebben over de juiste kennis en ervaring te beschikken op het gebied van voertuigexport.

Auto Joure Export verzorgt voor u ter plaatse de benodigde export documenten en export diensten zoals o.a.:

Uitvoer kenteken bewijzen
Uitvoer kenteken platen
Douanedocumenten
Groene kaart verzekering
Indien nodig een CVO verklaring
Wilt u meer weten over de dienstverlening van Auto Export XL, of wilt u direct de exportprocedure van uw auto in gang zetten? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan gaan we voor u aan het werk.

Auto Export XL is geopend van:

Showroom
Maandag 9.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 16.00 uur

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata