Auto occasions

Een nieuwe auto hoeft niet per sé nieuw te zijn. Het kopen van een occasion kan in vele opzichten soms zelfs een betere keus zijn dan een nieuwe bolide. Een auto occasion is vaak al ingereden, is een stuk goedkoper dan een gloednieuwe auto én wat betreft garantie hoeft u het ook niet te laten: bij Auto Joure XL hebt u voor al onze occasions de keus om te kiezen voor garantie. In samenwerking met Autotrust Europe BV kunnen wij u die zekerheid bieden!

 

Auto occasions onder € 5.000,-

Hoeft een nieuwe auto wat u betreft niet de nieuwste, mooiste en meest luxe auto te zijn? Een auto occasion is vaak goedkoop en kan nog prima vele kilometers mee. Speciaal voor wanneer u op zoek bent naar een goedkope auto hebben wij de categorie ‘budget tot € 5.000,-‘ in het leven geroepen. Hier vindt u ons aanbod van auto occasions waarvan het aankoopbedrag minder dan € 5.000,- bedraagt. Deze selectie bestaat uit de meest uiteenlopende auto’s van diverse merken, zodat we u een auto aan kunnen bieden die past binnen uw situatie!

 

Jonge auto occasions

Naast goedkope auto’s met daarbij horende kilometerstanden bestaat ons aanbod ook uit nieuwe occasions. Deze auto’s zijn vaak ingeruild of opgekocht met een lage kilometerstand en kunnen dan ook nog vele kilometers mee! Zowel kleine auto’s als de Fiat 500, of grotere auto occasions als de Dacia Duster vindt u in ons assortiment. Voor een overzicht van de meest recente occasions bekijkt u ons aanbod aan occasions. Wij zorgen ervoor dat we deze zo up-to-date mogelijk houden!

 

Auto occasions kopen

Echter, om het beste beeld te krijgen van de auto occasions in ons assortiment kunt u natuurlijk even langs komen op onze locatie aan de Technykwei 4 te Joure. Hier wordt u vakkundig geholpen door één van onze werknemers, en hebt u de mogelijkheid om een proefrit te maken in één van de auto’s die u aanspreekt! Hebt u een vraag over één van de auto’s in ons aanbod? U kunt ons gerust bellen op 0513-412525 of ons contactformulier invullen. Tot snel!