2e hands auto kopen

Het kopen van een 2e hands auto kan ik vele opzichten een hele goede keuze zijn. Eén van de voornaamste redenen is de gebruikelijke lage prijs voor een auto die nog vele kilometers mee kan. Vaak is de volledige onderhoudshistorie van deze auto’s helemaal beschikbaar, zodat u zelf kunt oordelen of de auto een goede geschiedenis heeft gehad! Wanneer u een 2e hands auto koopt bij Auto Joure XL kunt u naast deze voordelen óók nog eens gebruik maken van onze garanties! Bekijk snel ons aanbod van de meest uiteenlopende modellen!

 

Alle automerken 2e hands kopen

Ons aanbod aan occasions bestaat uit een brede selectie van de meest uiteenlopende automerken. Zo vindt u bij ons auto’s van het merk Audi, Volkswagen, BMW, Citroën, Peugeot, Saab en zelfs Santana. Omdat wij voortdurend opzoek zijn naar de beste 2e hands auto’s, wisselt ons assortiment voortdurend. Er worden dan ook constant auto’s van de verschillende merken toegevoegd. Voor de meest recente collectie kunt u het beste eens langskomen in onze garage aan de Technykwei 4 te Joure. Hier wordt u vakkundig door één van onze werknemers geholpen bij het vinden van een geschikte auto voor uw situatie!

 

Voordelig 2e hands auto kopen

Bij Auto Joure XL koopt u een 2e hands auto altijd in combinatie met de beste voorwaarden. Doordat wij uitsluitend auto’s in goede staat aan onze collectie toevoegen bent u ervan verzekerd een betrouwbare auto te kopen. Of u nu op zoek bent naar een grote en luxe auto, of juist een kleine boodschappenwagen: door onze brede selectie van 2e hands auto’s hebben wij de geschikte auto voor uw situatie.

 

2e hands auto kopen met garantie

Een andere factor welke een 2e hands auto kopen bij Auto Joure XL voordelig maakt, is de mogelijkheid voor het gebruikmaken van Autotrust garantie. Deze garantie is verdeelt in drie verschillende garantie-categorieën zodat u zelf kunt kiezen welke het best bij u past. Voor al deze categorieën geldt dat óók garanties in het buitenland worden vergoed, en dat de auto in de buurt mag worden gerepareerd. Bekijk voor een gedetailleerde omschrijving de voorwaarden op onze garantiepagina!